Støvbekæmpelse ved håndtering af bulkmaterialer

Vi er leverandør af udstyr fra kvalitetsstemplede producenter

Har du brug for støvbekæmpelse i din virksomhed? Hos Lutze Process Denmark sælger og udlejer vi vandforstøvere til bekæmpelse af støv i forbindelse med bulkmaterialer, affald og genanvendelige materialer. Vi servicerer virksomheder i hele Danmark samt i Færøerne og Grønland.

Vores udstyr kommer fra globale og kvalitetsstemplede producenter som for eksempel Nebolex og WLP, og udstyret overholder naturligvis gældende miljø- og sikkerhedskrav. Samtidig har vi fokus på, at vores løsninger skal medvirke til at minimere ens produktionsomkostninger.

Vandforstøvere til bekæmpelse af støvemissioner

Håndtering af bulkmaterialer er ofte forbundet med enorme støvemissioner. Det gælder også i forbindelse med genbrug af affald og genanvendelige materialer såsom plast, papir, træ og metal samt ved kompostering.

Alle former for støv fører til dårligt arbejdsmiljø, helbredsproblemer samt slid på maskiner og arbejdsredskaber. Løsningen er en vandforstøver. Det er en ideel løsning til bekæmpelse af støv i forbindelse med håndtering af både faste og flydende materialer. Der er mulighed for tilsætning af kemiske komponenter, hvis der er behov for neutralisering af lugtgener.

Vi forhandler det fulde program af vandforstøvere fra tyske Nebolex og WLP. Vi forhandler også kemiske komponenter til neutralisering af lugt. Vi har endvidere adgang til Nebolex' udlejningsflåde, som giver mulighed for både kort- og langtidsleje samt leje med købsoption. Vores produktprogram omfatter både mobile og stationære anlæg.

Produktprogrammet dækker applikationer såsom:

  • ​​Recycling
  • ​​Fødesiloer
  • ​​Skibslaster
  • ​Nedbrydning
  • ​Affaldshåndtering
  • Båndtransportører
  • ​Knusning og sigtning
  • ​​Og så videre

Få flere oplysninger om støvbekæmpelse:

Kontakt os for at få information om støvbekæmpelse

Du finder flere oplysninger om støvbekæmpelse her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os for at få professionel rådgivning. Samtidig kan vi tage en snak om vores produktprogram, ligesom vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på vandforstøvere.

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group