Knuser og knuseanlæg – både mobile og stationære

Vores maskiner opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav

Er du på udkig efter en mobil knuser eller et stationært knuseanlæg? Hos Lutze Process Denmark forhandler vi maskiner og komplette anlægsløsninger til sten-, grus-, beton- og asfaltindustrien med videre. Vi servicerer også maskiner og anlæg.

Vi er autoriseret forhandler for Metso Outotec i både Danmark, Færøerne og Grønland med brands såsom Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex. Vores målsætning er at tilbyde løsninger, der giver den laveste produktionsomkostning, og som opfylder alle miljø- og sikkerhedskrav.

Knuseanlæg til at håndtere sten, murværk med videre

​​Vores knusere anvendes til at reducere størrelsen på bestemte materialer. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker at knuse sten eller murværk, så materialet kan genbruges i andre sammenhænge. Knuserne kan benyttes til mange forskellige typer materialer, og de kan anvendes på mange forskellige måder.

Vi har et stort udvalg som for eksempel kæbeknusere, kegleknusere, impactknusere, rotationsknusere og Barmac-knusere.​ Vi forhandler både mobile knusere og stationære knusere.

Vi kan blandt andet tilbyde en knuser såsom:

Kontakt os for at få et tilbud på en knuser

Du kan læse mere om vores knusere her på siden, og du er også velkommen til at høre mere om vores anlæg, herunder levering og service. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en knuser eller et komplet knuseanlæg. Du kan kontakte os på telefon 58 54 40 11 eller skrive til os på process.dk@lutze-group.com for at få flere oplysninger.

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group