​Kæbeknuser​ knuser og genbrugsmaterialer

​En kæbeknuser er en maskine, der er konstrueret til hurtig, at foretage størrelsesreduktion af sten og genbrugsmaterialer. Det betyder, at en kæbeknuser blandt andet er særlig egnet til at knuse sten, mineraler, glas, keramik, byggematerialer og lignende. Maskinen ligner en stor kæbe, der tygger sten og andet i grus og består af to kæber. Hvor den ene er fastspændt, er den anden bevægelig og kan justeres alt efter den ønskede størrelse på det færdige produkt.

En brugervenlig og effektiv maskine

En kæbeknuser er en brugervenlig og effektiv maskine. Den kan som sagt indstilles alt efter, hvad den skal bruges til, og hvor fint materialet skal knuses. Hvis man har brug for at knuse et hårdt materiale enten groft, er en kæbeknuser oplagt. Hos Lutze Process Denmark kan du finde effektive kæbeknusere, der kan gøre arbejdet for dig og gøre det muligt at genbruge de hårde materialer i mange sammenhænge.​

Kontakt os og hør mere om kæbeknuser

Vi leverer maskiner og services til erhvervsbrug i Danmark, Færøerne og Grønland. Derfor er vi de rette at gå til, hvis du har brug for en kæbeknuser. ​Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 5854 4011 eller på process.dk@lutze-group.com.

Se mere om​

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group