Centrifugalpumper – horisontale og vertikale

Vi leverer pumper og service til den danske industri

Skal du bruge en eller flere centrifugalpumper? Hos Lutze Process Denmark leverer vi horisontale og vertikale pumper samt service til en lang række industrier i Danmark, Færøerne og Grønland.

Vores maskiner og udstyr er fra førende, globale og kvalitetsstemplede producenter, og alle vores løsninger overholder naturligvis gældende miljø- og sikkerhedskrav. Samtidig lægger vi altid vægt på, at vores løsninger skal medføre den lavest mulige produktionsomkostning.

Pumperne er designet til at reducere dine omkostninger

Vi tilbyder store og robuste centrifugalpumper, der er i stand til at håndtere både hårde og slidende opgaver. Vores Metso Outotec-program dækker både horisontale og vertikale pumper samt alt i tilbehør og reservedele.

Vi forhandler pumper og udstyr såsom:

  • ​Pumpedele
  • ​Vertikalpumper
  • ​Slidgodsslanger
  • ​Horisontalpumper
  • ​Mekaniske tætninger

Vores vertikale pumper er konfigurer-bart pumpeudstyr, som er designet til at reducere vedligeholdelses- og driftsomkostningerne. De kræver mindre gulvplads end vandrette pumper, og sliddelene består af enten hårdmetal eller gummi.

Vores horisontale pumper er også udstyret med sliddele i enten hårdmetal eller gummi, men de er ofte større end vertikalpumperne. Dermed er de også mere kraftfulde og har en højere kapacitet.

Få flere oplysninger om vores centrifugalpumper

Kontakt os gerne for at få professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring, og derfor kan du se frem til kompetent vejledning, når du benytter os som din samarbejdspartner.

Du kan læse mere om vores horisontale og vertikale pumper samt vores pumpedele her på siden. Vi tager gerne en snak om vores pumpeløsninger, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud på centrifugalpumper eller pumpedele.

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group