Sorteringsanlæg til sten, grus, genbrug og slagger

Vi har fokus på alle miljø- og sikkerhedskrav

Skal du have et nyt sorteringsanlæg? Hos Lutze Process Denmark er vi forhandler af en bred vifte af maskiner og anlæg, som vi leverer til den danske sten-, grus-, beton- og asfaltindustri. Vi tilbyder også service og reparation af anlæg og maskiner.

Vi er autoriseret forhandler af Metso Outotec, og vi opererer i Danmark, Færøerne og Grønland. Vi forhandler globale, kvalitetsstemplede brands såsom Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Vi har altid fokus på, at vores løsninger skal minimere produktionsomkostningerne. Samtidig skal de opfylde alle gældende miljø- og sikkerhedskrav.

Alt fra tør- og vådsortering til grov- og finsortering

Vi har mange forskellige sorteringsløsninger. Vi kan blandt andet tilbyde anlæg til tørsortering og vådsortering. Det kan være alle former for sortering af blandt andet sten, grus, genbrug, industrielle materialer og slagger, og det kan være til alle sorteringsfaser, herunder grovsortering og finsortering. Samtidig tilbyder vi både mobile anlæg og stationære anlæg.

Vi forhandler blandt andet:

  • ​Mobile Nordtrack-anlæg
  • ​Skråsigter Metso CVB Serie
  • ​Horisontal sigter Metso ES Serie
  • ​Banansigter Metso TS Serie
  • ​Andre sorteringsanlæg

Vi står gerne til rådighed med professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge til din virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor kan du forvente en kompetent vejledning.

Få mere information om vores sorteringsanlæg

Du kan finde mere information om vores anlæg her på siden, men du er også velkommen til at kontakte os for at få mere information. Vi fortæller gerne mere om de tekniske specifikationer, om muligheder for levering og om service af anlæg. Desuden sender vi gerne et uforpligtende tilbud på et sorteringsanlæg.

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group