Transportbånd, service og tilbehør

Gennem vores søsterselskab Lutze Services tilbyder vi endvidere transportør- og vulkaniseringsservice samt levering af alt fra standardløsninger til specialkonfektionerede transportbåndløsninger samt komponenter og reparationsmaterialer. ​Lutze Services er repræsenteret med mere end 40 afdelinger, der er fordelt i seks lande.​

Vi giver gerne professionel rådgivning, hvis du ikke er sikker på, hvad der er den bedste løsning til din produktion. Vi har mange års erfaring, og derfor kan du altid forvente en kompetent vejledning, når du benytter os som samarbejdspartner.

Lutze Service
Fiskerhusvej 43D

DK-4700 Næstved

+45 69 13 75 76

naestved@lutze-group.com

Se mere hos Lutze Group

Læs brochure

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group