Knuseanlæg​ reducerer størrelsen på et materiale

​Man kan bruge et knuseanlæg, hvis man ønsker at reducere størrelsen på et vist materiale. Det kan for eksempel være, hvis man ønsker knuse sten eller murværk, så man kan genbruge materialet i andre sammenhænge. Knuseanlæg kan bruges til mange forskellige typer materialer, og derfor er der også tilsvarende mange muligheder, når det kommer til at bruge et knuseanlæg. Hos Lutze Process Denmark finder du et stort udvalg inden for knusere og knuseanlæg.

Et stort udvalg af knuseanlæg

Vi har specialiseret os i at levere maskiner og services til virksomheder i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi har et stort udvalg af forskellige maskiner, der kan bruges i sammenhæng med for eksempel bygning og anlæg, grusgrave og meget mere. Vi har som sagt et stort udvalg af knuseanlæg, som kan bruges til at male og knuse materialer til senere genbrug - herunder har vi både kæbeknusere, stenknusere, betonknusere og andre, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil have hjælp til at finde frem til det rette knuseanlæg til netop din opgave, står vi gerne til rådighed. Du er altid velkommen til at ringe til os på 5854 4011 og stille spørgsmål – helt uforpligtende. Du kan også skrive til os på process.dk@lutze-group.com.

Se mere om​

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group