Betonknuser hjælper dig af med dit beton

​Flere har noget beton liggende på grunden, som de ikke ved, hvad de skal gøre med. Det kan for eksempel være beton fra gamle fliser eller lignende. Hvis man vil have det maksimale ud af sit beton, kan man knuse det med en betonknuser og bruge det som stabilgrus, hvis man for eksempel skal have lagt en ny indkørsel eller garage. Vi kan hos Lutze Process Denmark tilbyde effektive og billige betonknusere.

Vi har den rette betonknuser

Hos Lutze Process Denmark er vi leverandør af maskiner og services til erhverv i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi har et stort udvalg af maskiner, heriblandt betonknusere. En betonknuser er det oplagte valg, hvis man vil genbruge den beton, man har liggende. Med vores betonknuser bliver betonen hurtigt og grundigt knust, så du kan bruge den igen som for eksempel stabilgrus.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det er ikke alle, der har den store erfaring med betonknusere. Har du derfor brug for hjælp til din betonknuser, står vi derfor gerne til rådighed.​ Du kan altid få fat i os på vores telefon 5854 4011 eller via vores mail process.dk@lutze-group.com.​

Se mere om​

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group