Sala VS vertikale pumper

Sala VS Drænpumperne er designet specielt til slibende slam og har robust design med let vedligeholdelse.

Sala VS pumpe-serien er en af de stærkeste, hårdeste og pålidelige højvolume pumper på markedet. Det er af denne grund, at sortimentet foretrækkes over hele verden af de fleste tunge industrier.

Sala VSH og Sala VSM sump pumper

Sala VSH og Sala VSM pumper er en kombination af de klassiske Sala VS pumper og Orion Seriens horisontale pumpe.

Kombinationen giver en stor fordel for kunden: De samme dele i våd ende bruges til både horisontale pumper og drænpumper, hvilket reducerer reservedelsbeholdningen og forenkler vedligeholdelsen.

Se specifikationer på Metsos hjemmeside

Se brochure​

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group