Båndvægte

Lutze Process Denmark har sammen med Lutze Group med Siemens et samarbejde på båndvægte og vejeløsninger i skandinavien. Båndvægte er idéelle hvis du ønsker at kende og optimere dit produktionsflow, hvis du har behov for en tjekvejning/afregnings godkendt vejning til din slutkunde, eller båndvægte kan benyttes til automatisk materialedosering.

Siemens patenterede brug af parallelogram vejeceller resulterer i hurtig reaktion på lodrette belastninger, hvilket sikrer øjeblikkelig reaktion på produktindlæsning. Dette gør det muligt at give enestående nøjagtighed og repeterbarhed selv med ujævn belastning og hurtige båndhastigheder. Båndvægten giver indikation af strømningshastighed, totalvægt, båndbelastning og båndhastighed af faste bulkmaterialer. En hastighedsføler overvåger transportbåndets hastighed for input til integratoren. Vejestelle monteres nemt og enkelt under et eksisterende rullestel. Uden bevægelige dele holdes vedligeholdelsen på et minimum, idet der kun kræves periodiske kalibreringskontroller.

Detaljer

Max kapacitet

12000 t/h ved max båndhastighed

Båndhastighed (max.)

5 m/s

Fragment størrelse

≤150mm

Nøjagtighed

± 0.5% eller bedre

Tekniske specifikationer

Se video af montering

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group