Båndmagneter

​Overbåndsmagneter er designet til at løfte og automatisk fjerne jernholdigt materiale fra transporteret materiale. Det grundlæggende design har en permanent eller elektromagnetisk enhed monteret i en ramme med to eller fire valser samt et selvrensende gummibånd.

Permanente overbåndsmagneter findes almindeligvis på mobilt udstyr såsom knusere, sigter og neddelere der bruges i grusgrav og genbrugsindustrien. Stærkere elektro overbåndsmagneter bruges til kraftigere applikationer, såsom i mineindustrien og bulkhåndteringsterminaler.

Eksempler på industrier og applikationer:

  • Mobile knusere, sigter og neddelere
  • MRF anlæg
  • Adskillelse af jernforurening i stenbrud
  • Materiel til minedrift
  • Behandling af træaffald
  • Adskillelse af jern i fragmenteringsmetal recycling
  • Adskillelse af jernholdige metaller fra kommunal restaffald
  • Adskillelse af jernholdigt materiale fra murbrokker

Kontakt Lutze Process Denmark ApS

Førende globale leverandører i industrien

Virksomhedens rødder går mere end 50 år tilbage. Den startede som Vedbysønder Maskinfabrik, og skiftede navn til Svedala Danmark og Metso Minerals Danmark, for siden at blive til DGM. DGM blev i 2020 solgt til den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG, og blev derved en del af tyske Lutze Group, hvor DGM’s grundliggende visioner og værdier, som har dannet grundlag for virksomhedens udvikling og vækst siden 2006, er uændrede.​ Den 19. december 2022 blev vores navn ændret til Lutze Process Denmark ApS.

Vi leverer maskiner, udstyr og service til den danske grus- og stenindustri, entreprenører, nedbrydning og genanvendelsesindustrien, mineralbearbejdning, procesindustri, samt beton og asfaltindustrien.
Lutze Process Denmark er autoriseret forhandler af Metso Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland med brands som:
Nordberg, Lokotrack, Nordtrack, Barmac, Sala og Trellex.

Lutze Process Denmark ApS ​er leverandør til den danske grus- og stenindustri. Vi samarbejder med førende globale producenter, der er anerkendte for høj kvalitet og årtiers erfaring.

Kontakt

Lutze Process Denmark ApS

Industrivej 2B, DK-4241 Vemmelev

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 5854 4011

E-mail: process.dk@lutze-group.com

CVR: 29195307

© 2022 Lutze Process Denmark ApS – en del af Lutze Group